tirsdag den 21. juni 2016

Det gode brød


IMG_5430


Et godt lækkert madbrød, som altid er et hit til buffet eller som tilbehør til suppe og middagsretter.

Brødet er super nemt at lave og lynhurtigt rørt sammen.

Dejen laves dagen før man skal bage det og passer næsten sig selv.

Jeg har delt denne opskrift med rigtig mange, som har smagt det hos mig. Og alle er enige, det er et rigtig godt madbrød.

Opskriften får du her :

15 gr gær
½ liter lunkent vand
600-650 gr mel
1 spsk salt
1 tsk oregano

Hvidløg/olie blanding :

2 fed presset hvidløg
1 spsk oregano
1 spsk flage salt
3 spsk olie

Ingredienserne røres sammen.
Overfladen smøres med olivenolie, og stilles tildækket ( jeg bruger vitawrap) i køleskabet i ca 12 timer.

Dejen hældes i en lille bagepapirsforet bradepande, glat dejen lidt og lav små huller med fingerne. 
Bages i 15 min for fuld skrue ( omkring 240 grader )

Sæt derefter temperaturen ned til 150 grader

Smøres med hvidløg/olie blandingen.
Bages så færdig i 45 minutter.

Oppskrift Hjemmelaget Foccacia Provencekrydder




Ingen kommentarer:

Send en kommentar